torsdag 20 juni 2013

Sköna kontraster


Efter en hel vecka i London blir kontrasten total! Jag byter storstadens affärspuls mot lugnet i Stockholms skärgård, efter att i söndags ha mönstrat på ”Hasuda II” (Bavaria42) på Lidingö, för en vecka till sjöss.

Londonveckan erbjöd många intressanta affärsmöten, trevligt umgänge, goda middagar, kära återseenden och en fantastisk konferens - veckan kulminerades av Localization World.

Där jag nu sitter i solen på akterdäck, uppankrad utanför Hallskär inför årets Midsommarfirande, har jag svårt att fokusera på att sammanfatta höjdpunkterna från årets stora översättningskonferens – det får helt enkelt vänta till nästa vecka.

Sillen är inhandlad, snapsen ligger på kylning, barnens kransar ska bindas och 7 sorters blommor väntar på att bli plockade. Imorgon dansar vi runt Midsommarstången på Hallskärs klippor och jag önskar alla som har samma traditioner ett underbart firande.

Är någon av mina utländska läsare nyfiken på att läsa om den svenska traditionen så kan man göra det här på engelska: The Local

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar